Gun jezelf een volledige dag maken in het Grafiek Lokaal

Laat je creativiteit stromen! Neem de tijd om je eigen grafische creaties te maken en verschillende technieken te ontdekken. Of nog beter, neem deel aan de Grafiek Lokaal Zomereditie en geniet van maar liefst 3 volle dagen vol creatieve expressie!

Gun jezelf een volledige dag maken in het Grafiek Lokaal

Laat je creativiteit stromen! Neem de tijd om je eigen grafische creaties te maken en verschillende technieken te ontdekken. 


Of nog beter, neem deel aan de Grafiek Lokaal Zomereditie en geniet van maar liefst 3 volle dagen vol creatieve expressie!

Vrouw die een linosnede afdrukt op stof
Wanneer heb jij voor het laatst een hele dag de tijd genomen om aan je eigen grafische creaties te werken? Nu is je kans! Tijdens het Grafiek Lokaal kun je in onze studio aan de slag met het maken van je eigen werk. Materiaal en gereedschap ligt voor je klaar. Experimenteer er op los met verschillende inkten, papier en technieken. Natuurlijk is er gedurende de hele dag persoonlijke begeleiding.


GRAFIEK LOKAAL: JOUW CREATIEVE ONTDEKKINGSTOCHT

Grafiek Lokaal is geen gewone workshop waarin je verteld wordt wat je gaat doen. Jij bepaalt zelf wat je wilt maken en met welke techniek je wilt werken: linosnede, stempels, letterpress, sjabloneren, monotype, blinddruk… bedenk het maar. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Onze gezellige studio beschikt over twee werkbanken, een grote tafel en bij mooi weer zelfs een buitenruimte met een grote tafel. We werken in een kleine groep van maximaal 4 deelnemers, dus er is genoeg ruimte om je creativiteit de vrije loop te laten. Bovendien hebben we twee (kleine) drukpersen en twee 'Sláma handdrukpersen' tot onze beschikking. Deze dag staat in het teken van spelen, ontdekken en jezelf bevrijden, zodat je daarna thuis verder kunt gaan met je nieuwe vaardigheden en verse inspiratie.


GRAFIEK LOKAAL ZOMEREDITIE: DRIE DAGEN VOL CREATIVITEIT

Vind je één dag nog te kort? Dan is de Grafiek Lokaal Zomereditie perfect voor jou! Dompel jezelf volledig onder en laat je helemaal meeslepen door de wereld van grafische kunst. Gedurende maar liefst drie dagen krijg je de tijd om je volledig te wijden aan je creatieve project. Of je nu wilt werken aan één groot kunstwerk of meerdere kleine werken, deze intensieve dagen bieden je de mogelijkheid om je kennis te verdiepen, je vaardigheden te verbreden en te experimenteren met diverse technieken.


DIT KRIJG JE:

 • Persoonlijke begeleiding gedurende de hele dag;
 • Inspiratie in een kleine groep;
 • Gebruik van materialen en gereedschappen;
 • Voldoende tijd en ruimte om te creëren;
 • Papier voor ontwerpen en afdrukken;
 • Koffie/thee en lekkernijen.

GRAFIEK LOKAAL DATA:

 • Zondag 2 juli van 10.30 tot 17.00
 • € 135 incl. materiaal, koffie/thee/koek
  Krugerstraat 36H, 1091LH  Amsterdam
 • Zomereditie: drie volle dagen!
  30, 31 augustus en 1 september
  van 10.00 tot 17.00 uur
  € 375 incl. materiaal, koffie/thee/koek
Illustratie van tube drukinkt

GRAFIEK LOKAAL 1 DAG

Eén hele dag onderdompelen in grafiek, papier, inkt en maken. Er zijn maar 4 plekken per Grafiek Lokaal, dus meld je snel aan.

135,-
IK DOE MEE!
Leuk dat je er bij bent!
Illustratie van inktroller

GRAFIEK LOKAAL ZOMEREDITIE

Duik in het diepe en werk drie hele dagen aan je eigen creaties. Er zijn maar 4 plekken, dus meld je snel aan.
375,-
DOE MIJ DEZE!
Stoer! Koppie onder!