Printmakers Club & Creative Life

Printmakers Club is dit jaar te vinden op Creative Life in de Werkspoorkathedraal in Utrecht! Kom op 20, 21 of 22 oktober een workshop volgen in onze stand of gewoon even hallo zeggen. Wij kijken er naar uit!


Onze stand delen we met de geweldige Risopop, waar je leert boekjes binden of de basis van risoprint kunt leren! Tussen de workshop door is er ook van alles te beleven aan onze creative tafel! Dus zelfs als je geen plek hebt kunnen bemachtigen voor een workshop, vind je volop leuke activiteiten.

Workshop Linosnede

Linoleumsnede is helemaal niet moeilijk en superleuk om te doen. In deze workshop leer je, in een aantal eenvoudige stappen, hoe je zelf een linoleumsnede kunt maken. Je maakt kennis met het materiaal, leert het gereedschap te gebruiken en natuurlijk maak je een mooie afdruk van je eigen lino.


Vrijdag 20 oktober van 10.30 tot 12.30

Zondag 22 oktober van 13.30 tot 15.30 - VOL

35,-
Afbeelding van een label met aardbeien gemaakt met stempels

Workshop Stempels maken

Tijdens deze workshop leer je in een paar eenvoudige stappen hoe je een prachtige stempel maakt die je keer op keer kunt hergebruiken. Je maakt een ontwerp en leert werken met gutsen. Om vervolgens jou zelfgemaakte stempel af te drukken op een kaart of (cadeau)label.


Zaterdag 21 oktober van 10.30 tot 12.00 - VOL

Zaterdag 21 oktober van 13.00 tot 14.30

25,-

Een moment van plezier en creativiteit 

Vroeger op school heb ik wel linosnedes gemaakt, maar was een beetje vergeten hoe het nu precies werkte. Het leek me leuk om weer eens te doen. Het was ontzettend fijn! Werd er wel zen van zo even lekker met je handen, je guts en je stukje linoleum. Het was een moment van plezier, creativiteit en ook nog eens op een inspirerende plek. 

Sabine Wisman
Alles was super goed voorbereid

Heel erg genoten om creatief bezig te zijn. We waren voorbereid en hadden al nagedacht wat we wilden maken. Alette had alles super goed voorbereid en na een korte uitleg gingen we lekker aan de slag en waren blij verrast met het eind resultaat. We hebben een erg leuke ochtend gehad. Het smaakte naar meer.

Jeroen Greuter

Heldere uitleg

Ik heb heel erg genoten en vond het super leuk om te doen! Het bracht enorm veel inspiratie, dus grote dank daarvoor!

Je hebt een hele rustige oprechte manier van dingen uitleggen. Het maakt dat ik me op mijn gemak voelde en alle ruimte voelde om dingen te vragen. Je houdt het allemaal heel eenvoudig en simpel dat maakte het voor mij toegankelijk. Super fijn!

Mariëtte Haarlem