Printmakers Club in de media

Alette verteld over Printmakers Club in de Fantarstisch de Podcast

FanTarstisch de podcast

Tars Fens laat zich graag verwonderen door de verhalen van andere mensen. Wat drijft mensen om de beslissingen te nemen die ze nemen, en waarom doen ze wat ze doen?

Dat is wat hij zich afvraagt in ‘Fantastisch de podcast’, waar ik te gast mocht zijn. In het gesprek vertel ik openhartig over mijn weg naar Printmakers Club, mijn motivaties en mijn wens voor de wereld. Beluisteren de podcast op Spotify.

Artikel in Flow Magazine

Flow Magazine oktober 2023

In 'Wat ben je aan het doen' vertellen drie mensen waar je ze mee bezig zijn. In Flow nr. 9 kreeg ik de kans om te vertellen over Printmakers Club, mijn liefde voor het vak en waarom ik vind dat maken met je eigen handen belangrijk is.